zorgtoeslag opzeggenZorgtoeslag opzeggen ? Zit je er aan te denken om je zorgtoeslag op te zeggen? Dan kan een verstandige beslissing zijn. Na het lezen van deze pagina weet je meer over zorgtoeslag opzeggen. En of dit voor jou een verstandige keuze is. Want zorgtoeslag terugbetalen zitten we namelijk allemaal niet op te wachten.

Zorgtoeslag opzeggen

Wanneer je zorgtoeslag op wil zeggen is het belangrijk dat je eerst gaat uitzoeken of je nog recht op zorgtoeslag hebt. Heb je dit nog wel is het natuurlijk zonde om het stop te zetten. Maar heb je geen recht meer op zorgtoeslag is het wel van belang je zorgtoeslag op te zeggen voor dat je in vervelende situatie’s terecht komt.

zorgtoeslag berekenen

Waarom zorgtoeslag opzeggen.

Als je zorgtoeslag blijft ontvangen terwijl je er helemaal geen recht meer op hebt krijg je een brief van de belastingdienst met daar in een acceptgiro waar je al het geld wat je teveel hebt gekregen moet over maken. Als je al dat geld al uit hebt gegeven dan kan dit natuurlijk heel erg lastig worden om terug te betalen. Wacht daarom ook niet af en maak direct contact met de belastingdienst voor een betalingsregeling.

Waar zorgtoeslag opzeggen.

Zorgtoeslag opzeggen kan je doen via de site van de belastingdienst. en vervolgens naar mijn toeslagen gaan en van daar uit het stopzetten. Er word van uitgegaan dat u dit zelf stopzet.

En andere manier is het laten uitbesteden aan Zorgtoeslag.nl op hun website vind je een stappenplan en aan de hand daar van word dan uw zorgtoeslag stopgezet. Dit kost eenmalig 39,95 En bent u verzekerd dat er niks verkeerd gaat tijdens het opzeggen van uw zorgtoeslag.

Vragen over zorgtoeslag opzeggen?

Heeft u vragen op opmerkingen kunt u die altijd achter laten in de reactie velden. Ik probeer zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden.