Zorgtoeslag omhoog 2017Zorgtoeslag omhoog 2017? Op 20 september is er bekend gemaakt dat de zorgtoeslag omhoog gaat in 2017.Hoeveel de zorgtoeslag om hoog gaat en voor welke inkomens dit geld is nog niet duidelijk.

Vorig jaar ging de zorgtoeslag met ongeveer 8 euro per maand omhoog. In dit artikel ga ik wat dieper in op het onderwerp: zorgtoeslag omhoog 2017.

Zorgtoeslag omhoog in 2017

Vorig jaar is de zorgverzekeringspremie met 4 euro per maand gestegen.Toen heeft het kabinet de lagere inkomens tegemoetgekomen met een soort gelijke stijging van de zorgtoeslag. Dit jaar kom je in aanmerking als alleenstaande als je onder de €27.000 per jaar verdient. Woon je samen met iemand (toeslagpartner) dan licht deze grens op een gezamenlijk inkomen van €35.000

Bijna 5 jaar geleden hadden nog ruim 6 miljoen Nederlanders recht op zorgtoeslag inmiddels is dit al gedaald naar 4,2 miljoen. Wil je meer weten of je recht hebt op zorgtoeslag? Klik dan op de link.

Zorgtoeslag aanvragen 2017

Wil jij vandaag nog je zorgtoeslag geregeld hebben, maar kom je hier zelf niet uit of heb je nog geen Digid aangevraagd? Geen paniek op zorgtoeslag.nl kun je zonder Digid alsnog zorgtoeslag aanvragen. Zorgtoeslag.nl bestaad uit een team van belasting experts. Die precies weten wat ze moeten doen om te zorgen dat jij de maximale zorgtoeslag kan ontvangen voor jouw situatie. Op deze manier kom je nooit voor een lastige situatie te staan als bijvoorbeeld zorgtoeslag terugbetalen. Klik op de onderstaande button om direct zorgtoeslag 2017 aan te vragen.

zorgtoeslag