Zorgtoeslag aanvragen 2018? Op deze pagina lees je alles wat je moet weten om de juiste hoeveelheid zorgtoeslag aan te vragen voor 2018! Het is namelijk erg belangrijk dat je weet waar je op moet letten als je zorgtoeslag gaat aanvragen! Het zou namelijk jammer zijn als je een fout maak en daardoor maandelijks zorgtoeslag misloopt! Dit kan namelijk aardig oplopen.

Wanneer heb je recht op zorgtoeslag in 2018?

Niet iedereen heeft recht op zorgtoeslag om zorgtoeslag aan te vragen moet je aan een aantal voorwaarden voldoen! Voor 2018 geld:

  • Je bent minimaal 18 jaar
  • Je hebt een Nederlandse zorgverzekering.
  • Je inkomen is niet hoger dan toegestaan (Kom ik straks op terug)
  • Je hebt de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfsvergunning.
  • Je vermogen is niet hoger dan een bepaalde grens.

Zorgtoeslag aanvragen 2018.

Om in 2018 in aanmerking te komen voor zorgtoeslag mag je inkomen niet hoger zijn dan 28.720 per jaar als je alleenstaand bent. Heb je een partner? Dan licht deze grens iets hoger namelijk 35.996 euro per jaar.

De belastingdienst kijkt niet alleen naar jaar inkomen. Ook word er namelijk gekeken naar het vermogen dat je bezit. Ook hier geld een bepaalde grens voor. Dit mag voor een alleenstaande niet hoger zijn dan 113.415 euro. Ben je samen met een partner? Dan mag het vermogen gezamenlijk niet hoger zijn dan 143.415 euro.

Hoe zorgtoeslag aanvragen 2018?

Zorgtoeslag kan op meerdere manieren worden aangevraagd. De meest voor de hand liggende manier is via de site van de belastingdienst. Het nadeel hier van is dat de site erg onoverzichtelijk is en er snel fouten worden gemaakt bij het aanvragen van zorgtoeslag. Dit kan in de toekomst leiden tot problemen met de belastingdienst

Zorgtoeslag aanvragen via Zorgtoeslag.nl

Naast dat je zorgtoeslag kan aanvragen via de belastingdienst waar we het net over hebben gehad. Kun je het ook doen via Zorgtoeslag.nl Dit bedrijf bestaat uit een team belasting experts die al zich al jaren bezig houden met belastingen.

Wil je 100% zeker weten dat het aanvragen van je zorgtoeslag goed gaat? Maak dan gebruik van deze service. Maak je hier gebruik van? Dan gaan ze direct voor je kijken of je in het verleden nog recht had op zorgtoeslag. Dit kan oplopen tot meer dan 900 euro vergeten jaar!

Klik Hier Om Gebruik te Maken Van Zorgtoeslag.nl

Vragen?

Heb je vragen over dit onderwerp? Dan zie ik die graag terug in een van onderstaande reactie’s Wij doen ons best alles te beantwoorden binnen 24 uur.