zorgtoeslag aanvragen 18 jaarZorgtoeslag aanvragen 18 jaar? Ben je net 18 jaar geworden, en wil je graag direct zorgtoeslag aanvragen? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres!

Ik dit artikel ga ik je namelijk exact vertellen hoe je als 18 jarige zorgtoeslag aan kan vragen. Het is makkelijker dan je denkt.

mijnzorgtoeslag

Waarom zorgtoeslag aanvragen als 18 jarige?

Als je 18 word of misschien al wel bent, dan is het belangrijk voor je portemonnee om zorgtoeslag aan te vragen. Zorgtoeslag is een toeslag uitgekeerd door belastingdienst om mensen met een lager inkomen te ge moed te komen bij het betalen van hun zorgverzekering.

Als je recht op zorgtoeslag hebt is het dus van belang dat je jouw zorgtoeslag ook daadwerkelijk aan gaat vragen. vaak levert dit je zo’n 83 euro per maand op in 2016, In 2017 gaat de zorgtoeslag omhoog. Op jaar basis levert dat je dus meer als 900 euro op! Genoeg reden om zorgtoeslag aan te vragen dus.

Wil je alvast een zorgtoeslag proefberekening maken kan dat op de pagina zorgtoeslag proefberekening

Hoe vraag ik zorgtoeslag aan op mijn 18e?

als je recht op zorgtoeslag hebt kan je dit direct aanvragen, dit kan op verschillende manieren.

Ik zal eerst de (gratis) manier aan jullie vertellen.

Je gaat naar de site van de belastingdienst. vervolgens klik je op toeslagen en dan toeslagen aanvragen. Je moet hier in loggen met je digid code. Heb je die niet? Dan kan je naar digid.nl gaan en deze vervolgens aanvragen. Let er op dat het een aantal weken kan duren voor dat je de code ontvangt. (Bij de volgende manier heb je geen digid nodig)

Je dient een aantal gegevens in te vullen, let er op dat je dit zorgvuldig doet. Een kleine fout kan al voor veel problemen zorgen. Zoals zorgtoeslag terugbetalen.

De volgende manier is het werk uit handen geven, en er volledig niet meer naar om hoeven kijken. Dit kan je laten doen door zorgtoeslag.nl

Zorgtoeslag.nl bestaat uit een team van belastingexperts die precies weten hoe ze jou moeten helpen. Natuurlijk neemt deze manier ook een aantal voordelen met zich mee.

een van deze voordelen, is dat je altijd de maximale zorgtoeslag ontvangt. Zonder dit terug te hoeven betalen.

En nog een groot voordeel is dat zorgtoeslag.nl direct gaat kijken of jij nog zorgtoeslag kan aanvragen met terugwerkende kracht. Dit houd in dat je van afgelopen jaren misschien nog zorgtoeslag kan terugvragen. Is dit het geval dan vragen ze dat direct voor je aan, net als je zorgtoeslag zelf!

mijnzorgtoeslag

Vragen over zorgtoeslag aanvragen 18 jaar?

Heb je vragen over dit onderwerp? Stel ze gerust in de reactie’s hier onder! ik beantwoord alle vragen binnen 24 uur.

Ook als je iets wil opmerken of toevoegen kan dat door middel van de reactie’s te gebruiken.